День відкритих дверей, зустріч з ректором НУБІП України та захоплююча екскурсія аудиторіями кафедри обліку та оподаткування економічного факультету

5 квітня 2024 року

 4 квітня 2024 року в НУБіП України відбувся день відкритих дверей, на який завітали випускники шкіл та коледжів. На кафедрі обліку та оподаткування їх радо та щиро почали зустрічати починаючи з 11 години дня. Першими абітурієнтами, кому довелося відвідати свою майбутню альма-матір стали випускники шкіл №319 та №15 міста Києва.

Перед майбутніми здобувачами виступив декан економічного факультету доктор економічних наук, професор Анатолій ДІБРОВА, який представив інтерактивну та цікаву доповідь, яка повною мірою дала можливість допитливим школярам зрозуміти всю красу та багатогранність спеціальностей економічного факультету.
Анатолій Дмитрович розповів про широкі можливості вивчення дисциплін іноземною мовою, що в майбутньому расширить спектр можливостей майбутніх здобувачів освіти на ринку праці та інноваційні методи викладання навчальних дисциплін, які наявні на економічному факультеті. 
Наступним етапом такої важливої події, була урочиста зустріч абітурієнтів з ректором та усім топ-менеджментом університету, яка відбулася о 12-й годині в 3-му корпусі. До зустрічі долучилися майбутні випускники  шкіл,  Ірпінського фахового коледжу НУБіП України та учні Щасливського ліцею Бориспільського району Київської області.
Ректор, Станіслав НІКОЛАЄНКО, розповів про наявну сучасну матеріально-технічну базу університету. Абітурієнтів ознайомили з усіма можливостями та широким спектром спеціальностей за яким вони можуть вступати до Національного університету біоресурсів і природокористування України. Крім того ректор приділив окрему увагу можливості якісного проживання в гуртожитках кожного факультету.
Також учасники дня відкритих дверей дізналися про можливість відпочинку та проведення дозвілля за різноманітними вподобаннями. В НУБіП України є багато спортивних, мистецьких та наукових гуртків, завдяки яким вони зможуть розвивати всі риси своєї особистості.
О 14-й годині, гості повернулися до 10 корпусу, щоб наочно ознайомитися з умовами навчання та матеріально-технічною базою факультету. Завідувач  кафедри обліку та оподаткування, кандидат економічних наук, доцент Володимир ЛИТВИНЕНКО ознайомив гостей з лабораторіями та аудиторним фондом кафедри.
Абітурієнти познайомились з комп’ютерними програмами, які використовують викладачі кафедри для викладання ряду облікових дисциплін та які в майбутньому будуть допомагати майбутнім студентам, здобувати практичні знання.  
Гості, які завітали з Ірпінського фахового коледжу НУБіП України були в захваті від знайомства з автором багатогранної художньої літератури та отримали літературну збірку від старшого викладача кафедри обліку та оподаткування, бухгалтера з душею поета Олега КРИВОРОТА.
 
Працівники кафедри обліку та оподаткування, були раді бачити так багато зацікавлених майбутніх студентів, які проявили свій інтерес до наших програм та можливостей. Ми маємо сподівання, що вони знайшли відповіді на всі свої запитання та відчули тепло і затишну атмосферу нашої кафедри.

 Протягом усього дня, ми провели такі заходи як презентації від наших викладачів, екскурсії по кафедрі та багато інших. Сподіваємось, що це дозволило здобувачам краще познайомитись з нашою кафедрою та сприяло у прийнятті рішення щодо їх подальшої освіти.

 

доцентки кафедри обліку та оподаткування 
Оксана ДАНІЛОЧКІНА та Тетяна СЛЄСАР

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook