Студенти факультету землевпорядкування долучилися до щорічної акції з прибирання національного природного парку «Голосіївський»

4 квітня 2024 року
факультет землевпорядкування
  02 квітня 2024 року студенти та адміністрація факультету землевпорядкування НУБіП України брали участь у щорічній екоакції з прибирання території Національного природного парку «Голосіївський».
  Захід розпочався з інструктажу щодо дотримання правил техніки безпеки при переміщенні лісовими масивами урболандшафтів, який провели представники природного парку і детально ознайомили із загрозами з якими можуть стикатися учасники толоки. Студенти із завзяттям та юнацьким ентузіазмом взялися за очищення паркової зони. Завдяки спільним зусиллям було зібрано та вивезено значну кількість сміття, що сприяло облагородженню території національного парку.
  Заступник декана факультету землевпорядкування Олександр Шевченко наголосив: «Важливо, що студенти НУБіП України не лише здобувають знання, але й роблять свій внесок у збереження довкілля. Їхня активність та відповідальність є гарним прикладом для містян і гостей столиці. Ми пишаємося тим, що наші студенти є небайдужими до природи та готові зробити місто кращим».
  Керівник відділу еколого-освітньої роботи НПП «Голосіївський» Сергій Хара висловив щиру вдячність студентам та адміністрації факультету за допомогу в прибиранні парку. Він також зазначив, що така співпраця є важливою для збереження та примноження природних багатств нашого міста.
  Акція з прибирання Голосіївського парку стала чудовою можливістю для студентів не лише зробити корисну справу, але й поспілкуватися в неформальній обстановці, а також краще познайомитися з мальовничими природніми локаціями.
 
  Екоакція стала справжнім святом єднання та турботи про довкілля. Вона подарувала Голосіївському парку весняне оновлення, а учасникам заряд позитивних емоцій та відчуття причетності до важливих справ.
 
 
Аліна Олексієнко,

студентка факультету землевпорядкування 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook