День відкритих дверей на кафедрі управління та освітніх технологій

5 квітня 2024 року

4 квітня 2024 р. в межах загальноуніверситетського Дня відкритих дверей в НУБІП України відбулась очна зустріч учнів Еколого-природничого ліцею № 116 та Гімназії № 179 міста Києва з науково-педагогічними працівниками кафедри управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету.


Тривалий час в умовах російсько-української повномасштабної війни такі зустрічі були неможливі, але бажання вчитися й навчати перемагає страх, і НУБІП України продовжує цю добру традицію. Захід відбувався у змішаному форматі – онлайн та офлайн.

У процесі гостинної зустрічі з учнями та вчителями Еколого-природничого ліцею № 116 та Гімназії № 179 міста Києва завідувач кафедри управління та освітніх технологій Сергій Кубіцький познайомив їх з науково-педагогічними працівниками, що забезпечують викладання навчальних дисциплін освітньо-професійних програм «Управління навчальним закладом» та «Управління персоналом» спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

Традиційно в День відкритих дверей науково-педагогічні працівники кафедри управління та освітніх технологій організовують для вчителів, які супроводжують учнів, семінар підвищення кваліфікації.

Розпочала семінар підвищення кваліфікації «Сучасний урок у закладі загальної середньої освіти: вимоги до реалізації» професор кафедри управління та освітніх технологій Наталія Гречаник.

Наталія Ігорівна розкрила директорам шкіл, їх заступникам та вчителям особливості вступу 2024 р. та основні відмінності навчання на освітньо-професійній та освітньо-науковій програмах «Управління навчальним закладом» спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

Продовжив семінар підвищення кваліфікації "Сучасний урок у закладі загальної середньої освіти: вимоги до реалізації" доцент кафедри управління та освітніх технологій Василь Базелюк.

Наприкінці заходу всі учасники отримали сертифікат, що підтверджує участь у семінарі підвищення кваліфікації "Сучасний урок у закладі загальної середньої освіти: вимоги до реалізації".

Науково-педагогічні працівники кафедри управління та освітніх технологій бажають освітянам навіть в умовах викликів та реалій сьогодення розвивати й удосконалювати професійні навички, що так важливі в процесі нинішніх суспільних трансформацій, інформаційну грамотність і здатність безперервно навчатися, а їх учням стати студентами НУБІП України та бути успішними й щасливими.

Людмила Білан,
доцент кафедри управління та освітніх технологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook