Вітаємо з отриманням дипломів докторів філософії!

27 березня 2024, 20:05

27 березня 2024 року на засіданні Вченої ради НУБіП України ректор Станіслав Ніколаєнко вручив дипломи докторів філософії зі спеціальності 073 «Менеджмент» викладачам кафедри Загородній Альоні Сергіївні та Восколупову Володимиру Віталійовичу.

  

Отримання диплома є свідченням завершення довгого шляху навчання здобувачів, проведення ними наукових досліджень, написання дисертації, заслуженого визнання кропіткої праці молодих науковців.

Диплом доктора філософії - це не просто документ, який засвідчує присудження ступеня доктора філософії, він також підтверджує глибоке розуміння молодими науковцями нових викликів і реалій, їхню креативність у підходах до вирішення актуальних завдань та їхній вагомий внесок у науку.

 

Наукова новизна досліджень уже дипломованих здобувачів ступеня доктора філософії стане частиною наукових надбань у сфері менеджменту і сприятиме розвитку науки в майбутньому

Здобутий ступінь доктора філософії відкрив для Альони Сергіївни і Володимира Віталійовича нові можливості, нові горизонти та нові напрями досліджень.

Вітаємо молодих науковців зі значущим кроком у їхній науковій кар’єрі та бажаємо їм невичерпної енергії, творчого натхнення й успіхів у подальшій науковій діяльності.

Колектив кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook