ННІ ЛіСПГ гостинно запрошує на навчання

5 квітня 2024 року

На День відкритих дверей до Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства завітали випускники закладів загальної середньої освіти. Для майбутніх вступників це чудова можливість отримати необхідну інформацію про інститут, освітні програми за якими здійснюється підготовка, більше дізнатися про міжнародні освітні проекти/програми, матеріально-технічну базу. Про це та багато іншого, гостям розповів директор Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркого господарства, доктор сільськогосподарських наук, професор Роман ВАСИЛИШИН.

Про насичене студентське життя, можливості проявити свої здібності у культурно-масовій роботі, спорті, а також про студентське містечко де мешкають наші студенти, розповів заступник директора ННІ ЛіСПГ з навчальної та виховної роботи Олександр ЛЕСНІК.

Відповіді на актуальні питання щодо Вступної кампанії 2024, предметів НМТ та навчального процесу в сучасних умовах, вступники отримали від заступника директора ННІ ЛіСПГ з навчальної та виховної роботи Сергія КОВАЛЕВСЬКОГО.

 

У рамках Дня відкритих дверей школярі мали можливість познайомитися з кафедрою технологій та дизайну виробів з деревини, оглянути матеріально-технічну базу ННІ лісового і садово-паркового господарства, а також побачити сучасні методи проектування і виготовлення меблевих та столярно-будівельних виробів.

Науково-педагогічні працівники кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну гостинно запросили на майстер-клас зі створення штучних екосистем усіх вступників, а також їхніх батьків.

Творчий процес формування мініатюрних флораріумів, поєднання кольорів, текстур та обʼємів декоративних матеріалів подарував унікальний досвід усім учасникам майстер-класу.

Впродовж заходу майбутні вступники познайомились з викладачами і студентами ННІ ЛіСПГ та повністю відчули студентське життя.

Щиро запрошуємо Вас, дорогі школярі, на захоплюючу подорож до світу навчання та самовдосконалення. Вступивши до нашого університету, Ви отримаєте не лише знання, а й можливість зустрічі з власними мріями та можливостями. Будемо чекати Вас серед наших студентів!


Дирекція ННІ ЛіСПГ
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook