«Обери свій шлях до успіху на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП»: кафедра філософії та міжнародної комунікації радо приймає абітурієнтів

5 квітня 2024, 10:18

 Щорічно перед абітурієнтами стоїть складне завдання вибору майбутнього навчального закладу. І оскільки найефективнішим способом прийняття правильного рішення є особистий огляд навчального закладу - 4 квітня 2024 року гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України радо відкрив свої двері для майбутніх студентів!


 Програма заходу включала зустріч з ректором НУБіП України Станіславом Ніколаєнком, виступ відповідального секретаря приймальної комісії Олексія Соломки, в якій була надана інформація про умови вступу та переваги навчання. Також передбачено знайомство із Сенатом Студентської організації, висвітлення переваг навчання, можливостей творчого і спортивного розвитку майбутніх студентів, а також особливостей унікальної території університету та інші цікаві моменти. До того ж кожен абітурієнт мав змогу відвідати виставку досягнень факультету, розташовану в гербовій залі навчального корпусу 3.


 Декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька розповіла про всі спеціальності факультету, особливості цьогорічного вступу та запросила абітурієнтів на знайомство з кожною спеціальністю на відповідних кафедрах. Саме тому, день відкритих дверей на факультеті цьогоріч передбачав можливість знайомства з факультетом в різних ігрових формах та відвідування цікавих локацій.
 Кураторами команди абітурієнтів, які знайомилися з спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» були студентки 3 курсу цієї ж спеціальності Іванна Бусло та Ірина Сушко, які ділилися зі студентами власним досвідом навчання. Абітурієнти під керівництвом дівчат завітали на кафедру філософії та міжнародної комунікації.


 На кафедрі вони познайомилися із завідувачкою Валентиною Культенко, яка розповіла їм про спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» особливостями та перевагами навчання на спеціальності. Абітурієнти мали змогу познайомитися із професорсько-викладацьким складом.

 Професор Василь Шинкарук розповів про можливість навчатися на програмі подвійних дипломів в м. Слупську (Польща), старший викладач Дмитро Чорноморденко розповів про умови цьогорічного вступу, продемонстрував, де можна віднайти всю необхідну інформацію на сайті факультету та університету, доцент Олена Балалаєва та асистент Вікторія Шеховцова-Бурянова провели з абітурієнтами майстер-класи, де майбутні студенти із задоволенням спробували себе в ролі дипломатів, ораторів, аташе, пограли в цікаві ігри і з великим ентузіазмом та впевненими вже майже студентськими кроками поспішили на знайомство з університетом.

 

 Відвідали творчу майстерню кафедри культурології, де всі разом вивчили танець, показали свої вокальні та театральні здібності. Далі було знайомство із Ботанічним садом НУБіП України, де абітурієнтам надзвичайно сподобалося. Він знаходиться безпосередньо на території університету, зберігає в собі унікальні види рослин та прекрасні інсталяції для відпочинку наших студентів між заняттями. Як зазначили школярі після екскурсії прогулянки на свіжому повітрі і в хорошій компанії завжди піднімають настрій.

 Ми завжди із задоволенням готові ділитися корисними порадами щодо вступу на спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» до НУБіП України.
 З нетерпінням чекаємо Вас,  дорогі абітурієнти, в лавах студентів нашого начального закладу!
 

 

Наталія Шакун, асистент кафедри філософії
та міжнародної комунікації
Бусло Іванна та Сушко Ірина, студентки 3 курсу
«Міжнародні відносини, суспільні комунікації
та регіональні студії»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook