День відкритих дверей на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК або стороннім вхід дозволений

5 квітня 2024 року

    Один, два, три – вступ! Під таким гаслом пройшов перший весняний День відкритих дверей для вступників на бакалаврат факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, який зібрав понад 100 школярів з різних куточків нашої країни. Ця подія була присвячена тому, щоб розповісти абітурієнтам про можливості навчання в університеті, дати відповіді на запитання та дозволити ознайомитися з діяльністю навчального закладу і, найголовніше, із Правилами прийому до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   Зустріч розпочалася з вступного слова декана Лариси Баль-Прилипко, яка розповіла про різноманітність освітніх напрямків, що пропонує факультет, а також про потужну матеріально-технічну базу кафедр факультету, міжнародну співпрацю та культурно-соціальну роботу. Презентувала умови вступу саме на спеціальності – 181 «Харчові технології» та 229 «Громадське здоров'я» і відповіла на запитання від вступників. Абітурієнти також мали можливість поспілкуватись із представниками студентства.

   Одним з напрямків діяльності факультету є студентське самоврядування. Володимир Типило, голова студентського Сенату факультету, розповів про діяльність та структуру організації, заходи, які проводяться на факультеті та запросив всіх зробити правильний вибір – обрати топовий НУБіП України й вступити саме на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

   Завідувачі кафедр Наталія Голембовська, Галина Толок, Володимир Василів охоче провели екскурсію факультетом, представили досить потужні лабораторії, де студенти на високому рівні можуть проводити не лише заняття, навчаючись на бакалавра, але й виконувати свої наукові роботи, наукові дослідження, навчаючись в магістратурі, які неможливо провести в жодному університеті нашої країни.

   Професор кафедри громадського здоровꞌя та нутриціології Геннадій Ткач, доцент Альона Альтанова ознайомили вступників із кафедрою громадського здоровꞌя та нутриціології, яка здійснює підготовку нової генерації висококваліфікованих фахівців з громадського здоров’я, які повинні мати фундаментальні знання з розв’язання складних спеціалізованих завдань та проблем у сфері медицини, нутриціології здорового харчування, ОП «Нутриціологія здорового харчування» спеціальності 229 «Громадське здоровꞌя», презентували сучасні лабораторії з нутриціології, а доцент Микола Ніколаєнко провів майстер-клас з вимірювання зросту, ваги та розрахунку індесу маси тіла.

   Після цього, абітурієнти поринули у світ цікавинок харчових технологій. Для них були проведені майстер-класи з приготування домашніх фаст-фудів – «Як зробити хот-дог вдома: кращі рецепти популярного фаст-фуду»; улюблених ласощів багатьох з нас – молочних коктейлів: «Як зробити молочний коктейль у блендері з морозивом: покрокове керівництво».

   Школярі охоче брали участь у приготуванні харчових продуктів, виконували різні технологічні операції.

   І звичайно, кульмінацією всього була смачна дегустація приготовлених власноруч смаколиків, чайна церемонія з солодощами.

   Для багатьох абітурієнтів цей день був не лише можливістю познайомитися з адміністрацією університету, факультету та особливостями цього річного вступу, але і отримати лаконічні та змістовні відповіді на актуальні питання сьогодення.

    На завершення декан Лариса Баль-Прилипко подякувала всіх за участь у заході і запросила вступати на наш факультет.

   Переконані, що яким би не був важким вибір майбутнього фаху, але ваше рішення буде точно найкращим. Щиро дякуємо за активність під час зустрічі та бажаємо вам успішно скласти НМТ, творчі конкурси та вже у вересні стати нашими студентами.

 

Бажаємо всім миру та перемоги!

Слава ЗСУ!

Слава Україні! Героям слава!

 

Наталія Слободянюк,
заступник декана факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook