Міжнародна організаційна зустріч в рамках проєкту Ecotwins

5 квітня 2024, 21:01

   За вікном Весна. Розпочався новий сезон для міжнародного проєкту Ecotwins, тож Оксана Тонха, координатор проєкту, організувала онлайн зустріч учасників, де обговорили та уточнили план роботи на 2024 рік.

   В зустрічі взяли участь Bhim Bahadur Ghaley, Копенгагенський університет (UCPH), Jean Yong, Шведський університет сільського господарства (SLU), Alba Bala Gala, Sahar Azarkamand, Вища школа міжнародної торгівлі (ESCI), Іспанія, Богдан Мазуренко, Ольга Кравченко, Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП).
  Основними питаннями були: планування і організація другого року досліджень впливу біостимуляторів на ріст і розвиток ячменю та гороху за вирощування за різними технологіями, зокрема вирощування культур в сумісних посівах; планування проведення Літньої школи; поїздка до Копенгагену учасників проєкту з України для збирання даних, що стосуються запланованих досліджень; та інші.
   Невеличкий анонс запланованих подій: Bhim Bahadur Ghaley в осінньому семестрі в рамках проєкту прочитає курс лекцій для студентів агробіологічного факультету.
   Міжнародна співпраця в сфері агронауки є важливим кроком як для українських науковців, так і виробничників, які також долучаються до проєкту.
Всі учасники проєкту налаштовані позитивно, тож бажаємо успіху!
Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook