Профорієнтаційна робота для випускників шкіл триває.

8 квітня 2024 року

    01.04.2024 та 02.04.2024 року, напередодні Дня відкритих дверей НУБіП України, старший викладач кафедри геодезії та картографії Наталія Колеснік відвідала ЗОШ №108 міста Києва з запрошенням учнів 11-го класу та учнів 10-х класів гімназії №59 ім. О.М. Бойченка міста Києва до участі в Днях відкритих дверей нашого університету та факультету землевпорядкування.


  Майбутні абітурієнти на цих зустрічах були ознайомлені з сутністю спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», за якою факультет землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування готує фахівців землевпорядного і геодезичного профілю для різних сфер господарського комплексу нашої держави.

   Учні отримали інформацію: про нові правила вступу до університету; про можливість спробувати свої сили, прийнявши участь у Всеукраїнській олімпіаді в НУБіП України; про можливість навчання на військовій кафедрі, яка функціонує в університеті; про можливості одночасного навчання на суміжних освітніх програмах і спеціальностях тощо.

 

   Також учні були ознайомлені з перспективами та перевагами навчання на факультеті землевпорядкування НУБіП України та різноманіттям студентського дозвілля в нашому університеті (можливостями брати участь у різноманітних гуртках, ансамблях, хорі, спортивних секціях тощо).

 

   Учні отримали відповіді на усі питання, які їх цікавили.

   Висловлюємо подяку адміністраціям та педагогам навчальних закладів за можливість донести до учнів інформацію про процедуру вступу на спеціальність «Геодезія та землеустрій» факультету землевпорядкування та запросити зацікавлених абітурієнтів на День відкритих дверей НУБіП України.
А для учнів 10-х класів вже заплановані зустрічі на початку наступного навчального року восени.


У нас день відкритих дверей – кожен день!


Наталія Колеснік,
старший викладач кафедри геодезії та картографії

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook