День відкритих дверей: на механіко-технологічному факультеті відбувся позитивний та змістовний діалог із майбутніми студентами

8 квітня 2024 року
   Традиційно в квітні Національний університет біоресурсів і природокористування України проводить День відкритих дверей, захід в межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання та зробити перший крок до омріяної спеціальності. Для успішного вибору закладу вищої освіти випускники шкіл, ліцеїв і коледжів повинні спочатку визначитися з якою сферою діяльності пов’язати своє майбутнє життя, провести моніторинг освітніх програм та закріпити свій вибір, особисто відвідавши Університет.
   Механіко-технологічний факультет радо зустрічав абітурієнтів та допомагав визначився з вибором майбутньої спеціальності. У заході взяли участь понад 60 випускники шкіл, ліцеїв та гімназій Київської, Чернігівської, Черкаської та Житомирської областей України.

    В холі 3-го навчального корпусу абітурієнти мали можливість ознайомитися з експозиціями факультетів, де були представлені наукові здобутки, новітнє обладнання лабораторій та навчально-методичні видання.
   На загальноуніверситетському заході, який проходив аж в 4 залах, ректор університету Станіслав Ніколаєнко та проректори Сергій Кваша, Вадим Ткачук, учений секретар Оксана Барановська ознайомили випускників шкіл зі структурою, історією та сьогоденням найкращого Університету наук про життя України. Представники приймальної комісії повідомили про основні етапи вступної компанії 2024 року, а сенат студентської організації розповів про існуючі активності та надихнув майбутніх студентів на цікаве та насичене студентське життя в НУБіП України.
  
   Під час екскурсії факультетом декан Вячеслав Братішко розповів гостям про освітній процес, структуру факультету, його видатних випускників та багату 95-річну історію. Майбутнім абітурієнтам були окреслені спеціальності, за якими факультет проводить освітню діяльність – «Агроінженерія», «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та «Автомобільний транспорт». Всі спеціальності потрібні економіці України та провідним роботодавцям, які тісно співпрацюють з університетом та факультетом.

     Завідувачі кафедр Юрій Гуменюк, Лілія Савченко, Іван Роговський, Василь Хмельовський та Євген Калінін представили гостям сучасні навчальні лабораторії факультету, матеріально-технічну та організаційні бази своїх підрозділів, забезпечення, можливості і перспективи освітнього процесу. Як завжди, в програмі зустрічі були сучасні стенди, новітня техніка, агродрони, електротрактор, інформаційні та мехатронні системи.

   Під час заключної зустрічі студенти факультету пригостили абітурієнтів чаєм та печивом. Молодь ставила багато запитань і ділилася позитивними враження від Університету та факультету.

   На прощання декан побажав молодим людям вдало скласти національний мультипредметний тест, вступити на омріяний факультет та отримати конкурентоспроможну високооплачувану спеціальність.
Дякуємо всім учасникам Дня відкритих дверей! До зустрічі в НУБіП України!

 

Оксана Ачкевич,
заступник декана механіко-технологічного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook