День відкритих дверей на кафедрі ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин

4 квітня 2024, 12:02

  4 квітня 2024 року, в День відкритих дверей університету, кафедра ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин гостинно приймала майбутніх абітурієнтів. До нас завітали учні Погребського та Зазимського навчально-виховних о’бєднань Броварського району Київської області із завучем Тетяною Чиж.

  Викладачі кафедри ознайомили потенційних абітурієнтів з роботою факультету, провели екскурсії в навчальні аудиторії, лабораторії ФЗРБтаЕ, розповіли про навчання і відпочинок наших студентів, можливості для вдосконалення, розвитку та майбутні перспективи.

  Школярів дуже зацікавила лабораторія "Моніторингу пестицидів у технологіях захисту рослин", створена на кафедрі рік тому під керівництвом завідувача кафедри професора Долі М.М. Учні задавали багато питань, які стосувались як використання дронів у сільському господарстві, так і самого дрону, що знаходиться в лабораторії.

 

 

  Абітурієнти та їх вчителі ознайомились із матеріально-технічною базою кафедри, приладами, інструментами для наукових досліджень та лабораторно-практичних занять, змогли подивитись ознаки хвороб та ентомологічні об’єкти в мікроскопи та бінокуляри, а також побачити колекцію рослин у культурі in vitro та дізнатись, як отримують безвірусний посадковий матеріал.

 

  Після екскурсії в 4-му корпусі, майбутні абітурієнти завітали в 3-ій навчальний корпус на зустріч з ректором і традиційну презентацію факультетів. Абітурієнти побували також в ботанічному саду нашого університету, де отримали насолоду від першого весняного буяння квітів - рододендронів, форзицій, пролісків, крокусів. З цікавістю майбутні студенти пройшли по екологічній стежці та орнітологічній тропі, ознайомились із експозицією музею на території ботанічного саду, зробили велику кількість фотографій на фоні скульптур та квітів.

  Вражень і слів подяки за чудово проведений день було багато. Сподіваємось на зустріч із цими абітурієнтами під час вступної компанії в наш університет.

 

Ольга Дмитрієва, доцент кафедри ентомології,
інтегрованого захисту та карантину рослин 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook