Кафедра вищої та прикладної математики запрошує абітурієнтів на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

5 квітня 2024 року
НУБіП України

      4 квітня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, а також в навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження відбувся захід «ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ».
         На цей захід кафедра вищої та прикладної математики запросила своїх абітурієнтів із Навчально-виховного комплексу №141 «Освітні ресурси та технологічний тренінг» м. Києва.
 
     В рамках Дня відкритих дверей пройшла зустріч абітурієнтів з керівництвом університету та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

Вступники мали змогу отримати необхідну інформацію про навчання в університеті, особливості вступної компанії цього року, процедуру і терміни подачі документів та відчути енергію академічного середовища, спілкуючись із викладачами та студентами, які охоче ділилися своїм досвідом та знаннями.

У ході Дня відкритих дверей майбутні вступники мали можливість дізнатися про навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, відвідати навчальні аудиторії і лабораторії, адже ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження завжди прагне мати найсучасніші технології для своїх студентів.



Учні 11 класу були вражені дійством, адже це був їхній дебют на візит такого заходу, вони з великою цікавістю поринули в студентське життя.

Сподіваюся, що сьогоднішня подія допоможе вам здійснити правильний та свідомий вибір майбутньої професії!
 
Чекаємо на вас, наші вступники!
 
Юлія МЕЙШ
 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook