Результати проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Англійська мова»

16 лютого 2024 року
An investment in knowledge pays the best interest.

Benjamin Franklin

Інвестиції в знання дають найкращі дивіденди. Бенджамін Франклін знав, про що говорив. Інвестуйте свій час у вивчення англійської — не пошкодуєте. Багато наших студентів вже сказали англійській «ДЯКУЮ!» за нову роботу, подорожі, знайомства.
Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі, де спілкування іноземними мовами та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення. Інтерес до вивчення мов традиційно великий, бо перефразовуючи відомий вислів, можна сміливо сказати, що той, хто володіє мовами, володіє світом.


Загалом людина, яка володіє мовами, – різнобічно розвинута особистість, володіє кращими здібностями до вивчення нового, вільніша та більш впевнена у спілкуванні з людьми.
На виконання наказу ректора «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2023/2024 н. р. в НУБіП України» викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей провели олімпіаду серед студентів усіх факультетів з англійської мови в змішаному форматі. Головна мета проведення олімпіади з англійської мови - підвищення мотивації до вивчення і зацікавлення студентів навчальним предметом.


157 студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, ННІ лісового і садово-паркового господарства, агробіологічного факультету, факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, факультету землевпорядкування, гуманітарно-педагогічного факультету, факультету конструювання та дизайну, механіко-технологічного факультету завдяки своїй наполегливості продемонстрували високий рівень володіння англійською мовою та отримали результати:
I місце розділили між собою: Кійко Марина, студентка агробіологічного факультетуВолощук Ангеліна, студентка агробіологічного факультету;
II місце розділили: – Башев Дмитро, студент механіко-технологічного факультетуКолесниченко Олександр, студент факультету землевпорядкування;
III місце розділили: Бринза Катерина, студентка факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, та Клімов Микита, студент механіко-технологічного факультету.


Отримані знання та набуті навички спілкування англійською мовою допоможуть студентам у подальшому навчанні, науковій роботі, практичній діяльності, особистому житті.


Тож, шановні студенти, вивчайте іноземні мови!!! Знання іноземних мов розширює наші горизонти, наші можливості!!!


Цимбал С.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook