Відбулося спільне засідання старост і наставників академічних груп факультету ветеринарної медицини

9 квітня 2024 року
ФВМ НУБіП України
  08 квітня відбулось онлайн-засідання деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами та наставниками академічних груп 1-6 курсів.

  У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив присутніх із ситуацією і подіями, що відбулися на факультеті ветеринарної медицини. Акцентував увагу на проведення 12 квітня о 13:30 год зборів здобувачів вищої освіти факультету та проведенні таємного голосування з висунення виборних представників з числа студентів, що мають право брати участь у виборах ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України 28 травня 2024 року.

 

  Заступник декана Сергій Деркач акцентував увагу присутніх на питаннях проміжної атестації у 1-3 курсах та алгоритмі дій 12 квітня о 13:30 год під час зборів здобувачів вищої освіти факультету.

  Заступник декана Юрій Жук зосередив увагу присутніх на питаннях проміжної атестації у 4-6 курсах. Звернув увагу на підготовку здачі ЄДКІ здобувачами вищої освіти 6 курсу.

 

  Заступник декана Тарас Савчук зупинився на питаннях проведенні таємного голосування на зборах здобувачів вищої освіти факультету 12 квітня.

  Старости та наставники академічних груп доповіли про ситуацію в групах, поставили ряд питань та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді на них.

 

 На завершення декан факультету закликав всіх працювати системно, бути єдиними, підтримувати постійний зв’язок з усіма та допомагати один одному і побажав усім міцного здоров’я та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook