Проведено чергове виїзне заняття з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» на базі клініки «Зоолюкс»

5 квітня 2024 року

    Згідно з розпорядженням декана № 42 від 27 березня 2024 року на базі клініки «Зоолюкс» проведено виїзне заняття для студентів 4 курсу 1 групи з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин». 

   Студенти ознайомлені з основними відділеннями клініки і сучасним обладнанням. Сьогодні  клініка «Зоолюкс» – це  колектив професіоналів і супровід домашніх тварин від народження й упродовж усього життя. Окрім того освітня діяльність, яка проводиться колективом вражає – це і різноманітні майстер-класи, вузькоспеціалізовані конференції, безліч вебінарів з виробниками ветеринарних препаратів і кормів для тварин, а також  постійне навчання  персоналу  – «Школа асистентів», «Школа лікарів».  Клініка постійно розширює свої потужності, удосконалює обладнання і охоплює увесь спектр послуг у  ветеринарній медицині дрібних тварин. Можна без перебільшення сказати – це флагман у бізнесі ветеринарної медицини України.
    Додатково до прийому кардіологічних пацієнтів провідним кардіологом Оленою Костюк до якого і були долучені студенти,  Головний лікар клініки Іван Якимчук провів цікаву екскурсію, розповів про історію розвитку та найближчі перспективи клініки, ознайомив із новими надходженнями обладнання. 
   Під час заняття студенти освоїли особливості прийому кардіологічного пацієнта, підходи до діагностики і сучасні методи лікування собак і котів за хвороб серцево-судинної системи. 
  
 
 
 
  Наталія Грушанська
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook