День відкритих дверей на кафедрі надійності техніки факультету конструювання та дизайну

8 квітня 2024 року

У рамках проведення «День відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування», після цікавої зустрічі з ректором університету академіком Станіславом Ніколаєнком та відвідуванням виставки наукових досягнень вчених університету майбутні інженери ознайомились з можливостями здобуття фаху за спеціальностями 133 «Галузеве машинобудування» на факультеті конструювання та дизайну. Майбутні вступники зустрілись з деканом факультету Зіновієм Ружило та завітали на кафедру надійності техніки факультету конструювання та дизайну в очному форматі.

В заході взяли участь представники: Київського професійного коледжу цивільного будівництва, представник навчального закладу - викладач Анатолій Попик; Київського професійного коледжу автомобільного транспорту та будівельної механізації, представники навчального закладу - заступник директора Анна Ангелова, співробітнця Ірина Чорнобай.

 


Завідувач кафедри Андрій Новицький надав вичерпну інформацію про навчально-наукові напрямки кафедри, вступні умови, стипендіальні програми, наукові проєкти та багато іншого, що допоможе майбутньому вступнику віднайти себе у майбутньому.

Доцент Павло Попик та асистент Руслан Кульпін провели з учасникам заходу цікаві екскурсії по навчальних лабораторіях кафедри надійності техніки: «Технологічних процесів відновлення деталей», «Діагностики вузлів та агрегатів», «Моніторингу технічного стану деталей», «Наплавлення деталей». Також присутні побачили сучасне обладнання та лабораторні стенди, які використовуються в освітньому процесі для навчання студентів.

Особливу зацікавленість в учасників зустрічі викликала сучасна лабораторія, яка організована за підтримки ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ Україна».

C:\Users\Андрій\Desktop\20240404_103246.jpg

C:\Users\Андрій\Desktop\20240404_131707.jpg


Велику зацікавленість сьогоднішніх вступників викликали майстер-класи, які провели співробітники кафедри надійності техніки: старший викладач Володимир Сиволапов продемонстрував роботу декількох лабораторних верстатів з відновлення деталей двигунів внутрішнього згорання); завідувач лабораторіями Юрій Лисіков  та майстер виробничого навчання Микола Ромась продемонстрували роботу обладнання для зварювання та наплавлювання деталей машин при їх відновленні.


Останнім етапом заходу була реєстрація в базі даних кожного учасника зустрічі для подальшого формування бази даних НУБіП України та супроводу  майбутніх абітурієнтів під час вступної кампанії. Це надає учасникам можливість залишатися на зв’язку, готуватися до складання національного мультипредметного тесту, а також вибирати спеціальність та майбутню освітню програму, враховуючи конкурсний бал та кількість місць державного замовлення.

Учасників зустрічі зацікавила можливість, в перспективі, продовжити навчання за освітнім ступенем «Магістр»  за освітніми програмами «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва», «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва», «Обладнання лісового комплексу», «Робототехнічні системи і комплекси сільськогосподарського виробництва».

Співробітники кафедри надійності техніки факультету конструювання та дизайну щиро вдячні керівникам навчальних закладів, викладачам за співпрацю, а також особливо вдячні всім, хто долучився до «Дня відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування».

На завершення «Дня відкритих дверей в НУБіП України» говоримо: «До зустрічі!»

Павло Попик, доцент,

Руслан Кульпін, асистент

кафедра надійності техніки


 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook