Майстер-клас «Порядок проведення випробувань молочних продуктів згідно чинного законодавства»

22 квітня 2024 року
ФВМ НУБіП України

   Кафедра ветеринарної гігієни імені проф. А. К. Скороходька факультету ветеринарної медицини запрошує всіх бажаючих на майстер-клас «Порядок проведення випробувань молочних продуктів згідно чинного законодавства»

   Майстер-клас розрахований: на лікарів ветеринарної медицини, що працюють у лабораторіях, студентів факультету ветеринарної медицини та інших зацікавлених сторін.
   Спікери майстер-класу: доктор ветеринарних наук, професор Ткачук Світлана Алімівна, кандидат ветеринарних наук, доцент Таран Тетяна Володимирівна.
   Час проведення: 22 квітня 2024 року, початок о 10:00 год.
   Форма участі: очний майстер-клас.
   Місце проведення: конференц-зала факультету ветеринарної медицини НУБіП України, корпус №12, вул. Виставкова 16, м. Київ.
    Вартість участі у майстер-класі: 200 грн.
  Контакт для реєстрації: 066 383-48-13 (завідувач кафедри ветеринарної гігієни імені проф. А. К. Скороходька, кандидат ветеринарних наук, доцент Соломон В’ячеслав Віталійович).

Програма майстер класу

1. Ч 1. Теоретична частина. Основи технології кефіру, йогурту, сметани, сиру кисломолочного, масла вершкового. Вади та фальсифікації. Вимоги нормативно-правових актів до молочних продуктів.
2. Ч 2. Практична частина. Органолептичні та хімічні дослідження молочних продуктів.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook