ВІДКРИВАЄМО ДВЕРІ ДЛЯ ВАЖЛИВОГО КРОКУ В ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ

4 квітня 2024 року

Без перебільшення можна сказати, що сьогодні для випускників загальноосвітньої школи вибір професії та університету - це непросте рішення як для самих підлітків, так і для їхніх батьків. Зараз в абітурієнтів до стресу вступної кампанії додалися ще й жахи війни. Тому сьогодні профорієтаційна робота повинна активізувати учня та сформувати у нього прагнення до самостійного вибору професії з урахуванням отриманих знань про можливості реалізації своїх здібностей в різних навчальних закладах. 

 

З метою донести інформацію про можливості отримати якісну підготовку за освітньою програмою «Економіка підприємства» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України доценти кафедри економіки Тетяна Гуцул та Олександр Балан  3 квітня 2024 року провели зустріч з учнями 10-11 класів Щасливського ліцею Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області.

 

Свою розповідь про можливості, які відкриваються для студентів НУБіП України, викладачі розпочали з загальної інформації про університет, його факультети, музеї, спортивні секції, творчі колективи, військову кафедру та гуртожитки університету.
 
 
Потенційним абітурієнтам економічного факультету НУБіП України розповіли про певні особливості вступної компанії 2024 року, навчання за місцях держзамовлення, отримання додаткових балів після підготовчих курсів, які проводяться в НУБіП України. 
 
 
Особлива увага була приділена освітній програмі «Економіка підприємства», адже це найбільш універсальна економічна спеціальність, яка дає можливість оволодіти прийомами і методами ефективного ведення бізнесу і організації виробництва, досягнення підприємствами найкращих результатів при найменших витратах, а також забезпечення їхньої стратегічної конкурентоспроможності. Учні з увагою слухали про навчальні дисципліни, які викладаються на ОП «Економіка підприємства», зацікавила майбутніх студентів можливість навчання в групах з англійською мовою викладання, а також отримання подвійних дипломів та участь в закордонних практиках.

Універсальність спеціальності економіста дозволяє випускникам знайти застосування своїм знанням практично в будь-якій організації, фірмі чи закладі. Випускники незмінно користуються високим попитом з боку роботодавців, і в силу цього практично не мають проблем при працевлаштуванні.  
 
 
 
На завершення зустрічі, викладачі кафедри економіки запросили учнів та вчителів завітати до НУБіП України на День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв і на власні очі побачити навчальні аудиторії та лабораторії університету, відвідати ботанічний сад та Музей грошей на економічному факультеті, особисто познайомитись з викладачами.
Щиро вдячні директору Щасливського ліцею Юрію Юрійовичу Йовбаку, заступникам директора Олені Олександрівні та Наталії Миколаївні за можливість проведення профорієнтаційної роботи та школярам за активну участь у заході.
Також колектив кафедри економіки висловлює подяку директору Центру професійного розвитку Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області Щасливської територіальної громади (с. Щасливе Бориспільський район) Тригуб Ірині Анатоліївні за надану допомогу та співпрацю!
 
 
Тетяна Гуцул,
Олександр Балан,

доценти кафедри економіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook