ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІ ЗУСТРІЧІ З ШКОЛЯРАМИ БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8 квітня 2024 року
Обираючи майбутню професію, сучасні абітурієнти замислюються про те, чи буде отримана спеціальність актуальною в майбутньому. Багато з них вибирають собі професію, ґрунтуючись на результати аналізу ринку праці, які проводять центри зайнятості. Однак поряд з професіями, які стають модними на кілька років, а потім безслідно зникають з ринку праці, існують спеціальності, які будуть існувати до тих пір, поки існує людство. Саме такою спеціальністю і є економіка підприємства - найбільш універсальна економічна спеціальність.

З метою донести інформацію про можливості отримати якісну підготовку за освітньою програмою «Економіка підприємства» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України викладачі кафедри економіки Тетяна Гуцул  та  Олександр Балан  протягом квітня 2024 року провели зустрічі з учнями 10-11 класів Бориспільського району Київської області.  

Учні 11 класу Гірського ліцею Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області уважно слухали розповідь про можливості, які відкриваються для студентів НУБіП України, викладачі розпочали з загальної інформації про університет, його факультети, музеї, спортивні секції, творчі колективи, військову кафедру та гуртожитки університету.
 
 
 
 
 
Наступна зупинка - Великоолександрівський ліцей Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області. Учні 10-11 класів ліцею - потенційні абітурієнти економічного факультету НУБіП України. 
 
 
Особлива увага була приділена освітній програмі «Економіка підприємства», адже це найбільш універсальна економічна спеціальність. Економіст – це фахівець з реалізації економічної діяльності підприємства, діяльність якого спрямована на підвищення ефективності та рентабельності виробництва, якості продукції, що виробляється та освоєння нових її видів, досягнення високих кінцевих результатів при оптимальному використанні матеріальних, трудових та фінансових ресурсів.
 
 
 
 
Учні з увагою слухали про навчальні дисципліни, які викладаються на ОП «Економіка підприємства», зацікавила майбутніх студентів можливість навчання в групах з англійською мовою викладання,  а також отримання подвійних дипломів та участь в закордонних практиках.
На завершення зустрічі, викладачі кафедри економіки запросили учнів та вчителів завітати до НУБіП України,  побачити навчальні аудиторії та лабораторії, відвідати ботанічний сад та численні Музеї університету, познайомитись з викладачами.
Щиро вдячні директорам шкіл та педагогічним працівникам Гірського та Великоолександрівського ліцеїв Бориспільського району Київської області за можливість проведення профорієнтаційної роботи та школярам за активну участь у заходах.
 
 
Тетяна Гуцул,
Олександр Балан,
доценти кафедри економіки
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook