Станіслав Ніколаєнко бере участь в міжнародній конференції, присвяченій сучасним тенденціям в освіті та подоланню економічних проблем Чорноморського регіону

23 квітня 2015 року

 Ректор університету професор Станіслав Ніколаєнко відбув до республіки Молдова, де 24 квітня візьме участь у роботі міжнародної конференції країн Чорноморського економічного співробітництва на тему "Професійна освіта і економічні проблеми Чорноморського регіону".

 
Конференція проводиться постійним міжнародним секретаріатом Організації Чорноморського Економічного співробітництва у співпраці з Молдавською академією економічних досліджень.
 
На форум запрошені ключові експерти з числа представників урядів, наукових та бізнесових кіл країн Чорноморського регіону з метою обговорення проблем освіти, економіки, інформаційних і комунікаційних технологій. Окрім освітніх, науково-технічних аспектів, конференція спрямована на збагачення державно-приватного партнерства в освітній та науковій сферах.
 
Ректор університету виступить з доповіддю на тему "Основні цінності і аспекти розвитку вищої освіти в контексті потреб ринку праці" на пленарному засіданні конференції.
 
Вадим Ткачук,
директор ННЦ міжнародної діяльності
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook