Бізнес і науковці університету провели спільний семінар з кормів для тваринництва

23 квітня 2015 року

 23 квітня 2015 року відбувся семінар «Кукурудзяний силос – реактивне паливо для молочних корів». У семінарі взяли участь перший проректор І.І.Ібатуллін, представники фірм «Майсадур семенс» (Франція), Джон Дір, ПАТ «РАЙЗ», АГ-БАГ-Україна, директори та провідні науковці НДІ рослинництва, ґрунтознавства, біотехнологій та сталого природокористування, НДІ технології та якості продукції тваринництва, НДІ техніки, енергетики та інформатизації, директори та фахівці з рослинництва і тваринництва відокремлених підрозділів університету. 

 
У ході семінару були заслухані та обговорені доповіді начальника відділу інноваційної діяльності та трансферу технологій, професора В.М.Туринського. Василь Михайлович навів досвід провідних українських компаній по вирощуванню, заготівлі силосу та  проаналізував показники якості кормів для отримання максимальних надоїв молока. 
 
Представник фірми «Майсадур семенс» Кантена Бодуена розповіла про компанію, її діяльність в Україні, про силосні гібриди кукурудзи, які фірма пропонує українським виробникам, силосний інокулянт Silo-King, технологічне забезпечення  процесу вирощування гібридів в Україні. 
 
В презентації фірми «АГ-БАГ-Україна», що надає послуги із силосування кукурудзи, отримана цікава інформація про технології закладання силосу у силосні ями, бурти та рукави. Були презентовані нові плівки, що пропонуються виробникам силосу, методики та техніка, що застосовується фірмою для силосування в господарствах. 
 
 
 
Представники фірм «Джон Дір» та ПАТ «РАЙЗ» показали можливості сучасних силосозбиральних комбайнів Джон Дір по збиранню силосу різної вологості та різного ступеня подрібнення. 
 
 
Семінар матиме і практичне продовження. Напрацьовані конкретні домовленості по супроводу фірм у вирощуванні високоякісного силосу та застосуванні сучасних технологій і техніки в навчально-дослідних господарствах.
 
Ірина Артимчук,
Відділ інноваційної діяльності та трансферу технологій
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook