Старостат ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження розглянув результати проміжної атестації та проблеми з підготовки до літньої сесії

11 квітня 2024 року

 На чергове засідання старости академічних груп Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження зібрались для обговорення результатів моніторингу відвідування занять, атестації, ліквідації академічних заборгованостей за минулі періоди, участь студентського загалу у виборчому процесі ректора НУБіП України. Також, як завжди, обговоорили проблеми, пов’язані з о дотриманням правил проживання у студентському гуртожитку.
Засідання проходило у змішаному форматі, очно були долучені 29 старост, інші працювали у дистанційно.

 

 

 

Заступник директора Віталій Савченко прокоментував результати проведеної проміжної атестації студентів та наголосив на необхідності посилення навчальної роботи у деяких академічних групах, насамперед ОС «Магістр».

 

До слова були запрошені старости груп, у яких найбільше пропусків занять студентами без поважних причин та найменший відсоток атестованих.

Під час обговорення питання про зволікання термінів ліквідації академічних заборгованостей, староста групи ТЕ-23001б Наталя Широка внесла пропозицію продовжити графік для тих, хто має 1-2 «борги».

Заступник директора Лілія Мартинюк нагадала попросила студентів дотримуватись активної позиції щодо організації та проведення загальних зборів студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у відповідності до Положення про порядок обрання представників з числа студентів, що мають право брати участь у виборах ректора НУБІП України.

 

Серед додаткових можливостей опанувати новими компетентностями, які створюють для наших студентів партнери-роботодавці, стало відкриття грантового навчання на програмі «Монтаж сонячних електростанцій». Саме таку пропозицію для десяти слухачів нашого інституту надає учасник Кластеру цифрової енергетики компанія «Атмосфера». Деталі на головній сторінці інституту: https://nubip.edu.ua/node/145324

 

У заключному слові Віталій Савченко наголосив на активізації роботи над підготовкою випускових кваліфікаційних робіт ОС «Бакалавр» та магістрів-дослідників, звернув увагу на підготовці проєкту наказу на літню практику.

Лілія Мартинюк і Віталій Савченко,
заступники директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook