Вітаємо з Днем народження декана факультету Юлію Василівну Коломієць!

12 квітня 2024 року

Вітаємо з Днем народження декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, неймовірну та чарівну — Юлію Коломієць!

  

Юлія Василівна, прийміть наші щирі вітання! Ви завжди мотивуєте колектив, даруєте позитивний настрій та атмосферу, підтримуєте моральний дух працівників, надихаєте своїм прикладом! Ви мудрий керівник, справжній лідер, якого цінують та поважають, ви професіонал своєї справи, людина з активною життєвою позицією, ви енергійна та красива жінка, яка зачаровує своєю посмішкою й харизмою! 

Бажаємо легкості, кохання, гарного настрою! Везіння, усмішок, радості, здоров'я, достатку, гармонії! Бажаємо кар'єрного зростання в новому році, підкорення великих та малих вершин, бажаємо отримувати від життя найкращі можливості, вдалі знайомства та перспективи! Нехай колектив стане для вас опорою й підтримкою в складні моменти, а сім'я — затишним куточком, де можна відпочити, розслабитися, перезавантажитися. Нехай вас оточують тільки найближчі та найрідніші люди, нехай робота та життя завжди приносять задоволення. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, сміливо крокуйте вперед! Мирного неба над головою!

 

З повагою, колектив факультету захисту рослин, біотехнологій та екології 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook