Виховні моменти студентів-екологів 2-го курсу

8 квітня 2024, 7:56
Протягом першого тижня квітня відбулася традиційна зустріч куратора Євгенія Бережняка із студентами І-ї групи 2-го курсу. Актуальність зібрання юнаків і дівчат було обговорення результатів проміжної атестації студентів та виявлення причин що склалися на поточний момент. На жаль, далеко не всі студенти були атестовані. Куратор озвучив прізвища тих студентів, які мають дві та більше неатестованих дисциплін. Разом з тим на контролі залишаються питання очного відвідування студентами лекцій і лабораторних занять. Стосовно неатестованих студентів було проведено серйозну розмову з якої студенти пообіцяли виправити критичну ситуацію найближчим часом.
За ініціативи студентів було обговорено також важливість педагогічних новацій по актуальних наукових екологічних проблемах, прикладом тому є цікава і інтенсивна зустріч молодих людей із науковцями та співробітниками НЕК «Укренерго». З культурної програми студентів цікавили потенційні об’єкти проведення екскурсій на різних локаціях Голосіївського осередку, потепління та досить сприятлива погода цьому сприяють. Необхідно також відзначити, що студенти групи разом з куратором беруть участь у спортивних змаганнях університету з футболу, а деякі із них є членами спортивних секцій і займаються підтриманням своєї спортивної форми та здорового способу життя.
 
Тож не гаємо даремно часу, а намагаємося його витрачати продуктивно, з користю для себе, задля досягнення нових результатів, як у навчанні, так і в спорті! 
 
Євгеній Бережняк, куратор студентів

2-го курсу спеціальності «Екологія» 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook