Профорієнтаційна робота з майбутніми магістрами-педагогами

24 квітня 2015 року

     Спільними зусиллями викладачів і студентів гуманітарно-педагогічного факультету 22 квітня 2015 року було проведено профорієнтаційну роботу зі студентами Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка. До складу «профорієнтаційного десанту» увійшли: НПП кафедр педагогіки (Васюк О.В., Виговська С.В., Каленський А.А., Маценко Л.М.), методики навчання та управління навчальними закладами (Макодзей Л.І.), студенти магістратури спеціальностей «Управління навчальним закладом» та «Педагогіка вищої школи».

 

     Випускники отримали докладну інформацію про правила вступу до університету у поточному році, а також про умови навчання студентів. Потенційних абітурієнтів нашого вишу було ознайомлено з основними засадами науково-дослідної роботи в університеті та участі в ній студентів.

 

    Студентка спеціальності «Управління навчальними закладами» Міськевич Людмила розповіла випускникам про особливості професійної адаптації, про практичну перевірку правильності професійного вибору і успішне професійне становлення фахівця через проходження ними різних видів практик під час навчання в НУБіП України, у тому числі за кордоном. Студентка наголосила на потужному кадровому потенціалі, який забезпечує їх професійне становлення. Окрім того, було відзначено, що студентське життя – це не тільки навчання, а й можливість реалізувати себе у різноманітній дозвіллєвій діяльності.

 

     Керівництво і викладачі гуманітарно-педагогічного факультету дякують за підтримку і допомогу в організації зустрічі зі студентами директору коледжу Щербак Ользі Іванівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи Кондратьєвій Валентині Павлівні, завідувачу відділення «Професійна освіта» Бєлоусько Аллі Михайлівні.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Виговська С.В.,
доцент кафедри педагогіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook