Відбулась відкрита лекція асистента кафедри тракторів і автомобілів Станіслава КОСТЮКА

10 квітня 2024, 10:57
НУБіП України

10 квітня 2024 року асистент кафедри тракторів і автомобілів Станіслав КОСТЮК провів відкриту лекцію для здобувачів вищої освіти першого (магістерського) рівня спеціальності 275.03 «Транспортні технології на автомобільному транспорті» з дисципліни «Рециклінг автотранспортних засобіві» на тему: «Технології та обладнання утилізації та рециклінгу. Розбирання та очищення АТЗ та агрегатів».

Лекція була присвячена актуальним питанням переробки автомобілів та спрощених шляхів її утилізації та розбиранні транспорту, які широко застосовуються у сучасній промисловості Європи та України, були розглянути техніки безпеки для операторів очисних апаратів , та прискорені методи підготовки автомобілів до переробки.

Лекція була проведена з використанням платформи Google Meet. Навчальний матеріал лекції був доповнений цікавою та змістовною мультимедійною презентацією, що сприяла формуванню необхідних фахових компетентностей у здобувачів для майбутньої професійної діяльності за обраною спеціальністю.

На лекцію були запрошені та взяли активну участь в обговоренні викладачі кафедри тракторів і автомобілів.

Лектор глибоко розкрив зміст кожного питання теми, а мультимедійна презентація посилила повноту викладення матеріалу лекції. Високий професіоналізм, педагогічна майстерність, компетентність і активність лектора викликали позитивні враження та зацікавленість присутніх. Здобувачі мали змогу поставити запитання, висловити свої думки, отримати відповіді, а також почути від фахівця лаконічні та змістовні висновки.

 

Асистент кафедри
тракторів і автомобілів
Станіслав КОСТЮК 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook