«Протез фаундейшн» - міжнародна співпраця для реабілітації захисників України

11 квітня 2024 року

 

11.04.24 р. у співпраці з «Протез фаундейшн» відправляли до США військових, які потребують складного протезування. Сподіваємося на позитивні результати. Наші хлопці - справжні героі: сильні духом, патріоти Украіни.

Добрі справи не потребують розгаласу. Але тут більше про силу духа та мужність наших воінів, про надзвичайну любов до життя та Украіни! Хлопці, з якими довелося спілкуватися, з перших днів рашиськоі війни проти Украіни, йшли на захист рідних, краіни, свободи. Йшли свідомо, дехто навіть залишив свій бізнес за кордоном, бо «якщо не я, то хто»??? Навіть після важких поранень, наші воіни не втратили віру й надію у перемогу над рашизмом, перемогу Світла над Темрявою!

Центр реабілітаціі, створений Подружжям Пінчуків, надає допомогу пораненим після шпиталю. «Протез фаундейшн» допомагає хлопцям буквально стати на ноги. Партнерські стосунки з зарубіжними центрами реабілітаціі та протезування вирішують складні питання й повертають до повноцінного життя військових з ампутацією кінцівок. Волонтерська робота, звісно, теж має місце. Прекрасні й сильні наші військові вкрай потрібні Украіні, потрібні своім рідним - ВСІМ нам, бо НЕСКОРЕНІ - то і є УКРАІНЦІ.

Юзба Л.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook