Результати заключного засідання студентського наукового гуртка "Business Communication Journalism" в 2023-2024 н.р.

10 квітня 2024, 16:38

10 квітня 2024 року відбулося заключне засідання студентського наукового гуртка «Business Communication Journalism», яке стало важливою подією для учасників і керівництва гуртка. Під головуванням старшого викладача кафедри англійської філології, Індіри РЕНСЬКОЇ, учасники обговорили різні аспекти діяльності гуртка та запланували майбутні кроки.

На початку зустрічі було проведено огляд роботи гуртка протягом навчального року. Учасники висловили свої думки та враження від проведених заходів, обговорили сильні та слабкі сторони діяльності гуртка з метою покращення його роботи в майбутньому.

Далі, учасники обговорили плани на майбутній навчальний рік. Було визначено пріоритетні напрямки розвитку гуртка та сплановано серію заходів, спрямованих на підвищення рівня професійної підготовки учасників та розширення активностей гуртка.

Особлива увага була приділена підготовці матеріалів та сприянню в організації проведення наукових заходів, присвячених Всеукраїнському Дню науки. Учасники обговорили ідеї для дослідницьких проектів та підготовки наукових публікацій.

Завершальною темою обговорення стала підготовка до Тижня журналістики. Учасники обмінялися ідеями щодо проведення заходів, акцентуючи увагу на важливості професійного розвитку та популяризації журналістики серед студентської громадськості.

Заключне засідання студентського наукового гуртка «Business Communication Journalism» відзначилося активним обміном ідеями та планами на майбутнє. Учасники висловили вдячність керівництву гуртка за можливість активно розвиватися в науковій сфері та висловили надію на подальший успішний шлях розвитку гуртка, а також подякували один одному за невтомну підтримку та відданість ідеї розвитку студентської наукової спільноти.

З повагою,

керівник гуртка, старший викладач
кафедри англійської філології
Індіра РЕНСЬКА

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook