Оновлено «Алею щастя» на території факультету ветеринарної медицини

13 квітня 2024, 17:14
ФВМ НУБіП України

   На території факультету ветеринарної медицини за участі учнів школи №25 міста Києва, співробітників кафедри терапії і клінічної діагностики і небайдужих людей та за сприяння благодійного фонду «Єдність сердець» (керівник Леся Нікітіна) восени 2021 року було висаджено Алею щастя. Ідеєю заходу було поширювати щастя серед людей. Проте, за період воєнного стану 2022-2023 року більшість дерев загинуло. Війна руйнує не тільки життя, будинки й інфраструктуру, війна руйнує душі та усе живе.

 

 

   Тому співробітники кафедри терапії і клінічної діагностики, студенти і випускники факультету ветеринарної медицини вирішили своїми власними силами відновити зруйновані війною дитячі сподівання і мрії щодо щасливого майбутнього. 8 квітня було висаджено 8 нових катальп північних. Дерева дбайливо укріпили, підгорнули і забезпечили необхідними поживними речовинами. Катальпи відповіли на турботу – розпустили раніше терміну свої бруньки.

 

  

  

   Велика подяка і низький уклін співробітникам кафедри терапії і клінічної діагностики: доценту Наталії Бойко, старшому викладачу Миколі Маринюку, професору Павлу Шарандаку; старшому викладачу кафедри біохімії і фізіології тварин ім.акад. М.Ф. Гулого Віталію Журенку, доценту кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Григорію Бойку, студентам 3 курсу 11 групи, 3 курсу 7 групи, 5 курсу 11 групи, 6 курсу і всім небайдужим людям за допомогу.

Слава Україні!

Завідувачка кафедри терапії і
клінічної діагностики Наталія Грушанська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook