Гостьова лекція від Олени Бойко у рамках Дня кар’єри на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму

14 квітня 2024 року

      У продовження циклу заходів до Дня карєри, який проводить кафедра готельно-ресторанної справи та туризму, відбулася гостьова лекція заступниці генерального директора ТОВ «Тревел Профешнл Груп» Олени Бойко для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» і «магістр» спеціальностей «Туризм і рекреація» та «Готельно-ресторанна справа».

  Пані Олена, яка 20 років свого життя разом з колегами присвятила розвитку та формуванню позитивного іміджу компанії на внутрішньому і міжнародному ринках туристичних послуг, підтвердила важливість визначення місії підприємства та пошуку шляхів її досягнення. Місія ТОВ «Тревел Профешнл Груп» полягає в задоволенні потреб туристів, створенні високих стандартів ведення бізнесу та умов для самореалізації співробітників компанії, наполегливій праці заради задоволення запитів партнерів, допомозі тим сферам суспільного життя, які це потребують, затвердженні величі Української Держави на міжнародній арені, забезпеченні поваги українців та їх досягнень у всьому світі. Саме така головна мета діяльності туристичного оператора дала змогу зберегти лідерські позиції в умовах економічної кризи викликаної світовою пандемією та військовим станом в країні.
  Під час лекції присутні ознайомились з роботою туристичного оператора, яка полягає в: створенні туристичних маршрутів та пакетів подорожей, включаючи вибір готелів, транспортних засобів, екскурсій та інших послуг; співпраці з готелями, авіа-, автобусними компаніями та іншими постачальниками послуг для укладання угод та отримання кращих умов для своїх клієнтів; рекламуванні туристичних пакетів через вебсайти, соціальні медіа та інші канали; прийомі замовлень від туристичних агентств або клієнтів, забезпеченні бронювання та обробці всіх документів для подорожей; якісному наданні послуг і реагуванні на будь-які непередбачувані обставини та проблеми. Забезпечують реалізацію цих задач одинадцять департаментів компанії, про особливості роботи яких, вимоги до працівників та можливості працевлаштування випускників університету розповіла спікерка заходу.
  Компанія продовжує працювати під час війни забезпечуючи клієнтів евакуаційними автобусними рейсами, автобусними турами для дітей військових, чартерними та регулярними автобусними рейсами. Забезпечує підтримку української молоді на студентських стипендіальних конкурсах, національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит», реабілітаційного центру для військових, а також керує бізнес-школою туризму «TPG Sсhool».
  Основними перевагами роботи в TPG є робота в індустрії подорожей, розвиток навичок, творчість, можливість подорожувати, дружній колектив, соціальні контакти. «Робота в Travel Professional Group може надати вам можливість поєднати ваші професійні здібності з любов’ю до подорожей, що може бути захоплюючим досвідом» з такими словами звернулась до студентів Олена Бойко. Туристичний оператор надає можливість здобувачам формувати фахові компетентності під час навчання в університеті шляхом проходження практичної підготовки в компанії. Нині TPG пропонує 40 студентам долучитись до роботи компанії у весняно-літній період для супроводження туристів на чартерних автобусних рейсах. Така практична підготовка сприятиме набуттю комунікативних навичок, у тому числі англійською мовою, роботи в команді, прийнятті рішень.
  Усі присутні висловлюють щиру вдячність шановній пані Олені, за змістовну, емоційно наповнену лекцію, за можливість долучитись до команди компанії та отримати практичний досвід!
 
Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,
завідувач кафедри готельно-ресторанної справи
та туризму

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook