Корисний обмін досвідом з компанією №1 в Україні «ПОЛЕТЕХНІКА»

14 квітня 2024 року
    Корисний обмін досвідом з компанією №1 в Україні «ПОЛЕТЕХНІКА», що пропонує передову техніку для аграріїв від світових виробників. 

   Відвідати екскурсію, організовану адміністрацією агробіологічного факультетуту, мали можливість також й співробітники та студенти факультетів захисту рослин, біотехнологій та екології, механіко-технологічного та аграрного менеджменту.
   11 квітня викладачі і студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України познайомилися із сучасними технологіями представленими такими брендами, як: New Holland, Stara, Horsch, Merlo, Zaffrani, Valentini, Capello, Salford, які реалізовуються та використовуються для обробки сільськогосподарських площ, а це майже 10% всієї площі України.

 

   Під час екскурсії представники компанії показали різноманітні види сільськогосподарської техніки, від сільськогосподарських тракторів до сучасних комбайнів, ретельно пояснили функціональність кожного виду, її переваги та можливості застосування.

 

 

 

   Екскурсія включала демонстрацію роботи та можливостей техніки, а також надала інсайти щодо її впливу на підвищення продуктивності та зниження витрат ведення сільского господарства.

   Також, отримали можливість побачити процеси технічного обслуговування та дізнатися про технології, що поліпшують результативність роботи та оперативний технічний супровід та ремонт техніки, як у майстернях, так і на полі.

   Відвідування цього підприємства було дійсно вражаючим та показало, наскільки сучасні технології можуть поліпшити процеси в сільському господарстві.
  Дякуємо компанії «ПОЛЕТЕХНІКА» за можливість оглянути найновіші моделі сільськогосподарської техніки та ознайомитися з передовими технологіями в галузі сільського господарства!
 
Яна Павлова,
асистент кафедри землеробства та гербології
 
Ігор Бордюжа,
асистент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook