Виробнича та асистентська практики 2024: ще один крок до прикладного досвіду та кар’єри студентів-менеджерів

13 квітня 2024 року

Проходження виробничої та асистентської практик студентами – це чудова можливість застосувати отриманні знання на практиці, розвинути свої навики та здобути досвід. Згідно графіку освітнього процесу, студенти 3 курсу факультету аграрного менеджменту, а також магістри 1 року навчання освітньо-професійної програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» проходять практичне навчання на підприємствах. А у магістрів 2 року навчання освітньо-наукової програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» зараз продовжується асистентська практика.

 

Організація процесу проходження виробничих практик і стало темою зустрічей керівника практики від кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, к.держ.упр., доцента та куратора групи магістрів 1 року навчання ОПП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» Анни Дергач зі студентами. В ході спілкування Анна Вадимівна ознайомила присутніх із термінами проходження виробничих практик, наголошуючи на особливостях проходження для бакалаврів і магістрів окремо. Також керівник практики зупинилася на питанні юридичного оформлення проходження практики, дедлайнах, важливості правильного вибору підприємств та відповіла на всі запитання студентів.

Всім майбутнім практикантам були розіслані інформаційні листи щодо вимог до оформлення документів для проходження практики із розписаними термінами виконання та зразками заповнення.

  

На зустрічах були присутні і куратори інших груп: к.е.н., доценти Власенко Т.О. і Артюх Т.О., які закцентували увагу студентів на тому, що цей етап навчання дозволяє молоді виявити свої сильні сторони, перейняти досвід і розпочати свій власний професійний шлях.

З магістрами 2-го року навчання ОНП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» було обговорено і узгоджено подальший план роботи по асистентській практиці. Також в.о.завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту та куратор групи к.е.н., доцент Тетяна Власенко наголосила на активізації роботи над написанням магістерських робіт, зупинившись на основних моментах роботи.

Анна ДЕРГАЧ,
наставник магістрів 1 р.н. УІДтаМП

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook