Відкрите практичне заняття доцента кафедри філософії та міжнародної комунікації Христюк Світлани Борисівни

12 квітня 2024 року

 Відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій на гуманітарно-педагогічному факультеті та виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України», 10 квітня 2024 року було проведено відкрите практичне заняття доцентом кафедри філософії та міжнародної комунікації Христюк Світланою Борисівною з дисципліни «Іноземна мова (англійська)» на тему «Science & Technology». Практичне заняття відбулося в очному форматі (в аудиторії 44 корпусу 7) для студентів ОС «Бакалавр» першої групи першого року навчання, спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» гуманітарно-педагогічного факультету за присутності завідувача кафедри філософії та міжнародної комунікації доцента Валентини Культенко, професора Віри Додонової, асистентів кафедри Оксани Притики та Вікторії Шеховцової-Бурянової.


 Практичне заняття побудовано з дотриманням логічного зв’язку матеріалу даного заняття з попереднім, вирізнялося системністю, послідовністю викладання навчального матеріалу, інтерактивністю, використанням наочних, технічних, аудіо-відео засобів, доступністю та зрозумілістю, доброзичливістю, повагою та тактом по відношенню до студентів, реалізацією плану заняття. Лектор наголосила на актуальності окресленої теми, визначила завдання. Студенти мали можливість показати власні навички аудіювання, дати дефініції базових термінів, висловити власні думки чи прокоментувати цитати відомих вчених, політиків, науковців, тощо, співставити терміни з відповідними визначеннями, перекладати речення, звертаючи увагу на основну термінологічну мову тематичного розділу.


 Кожному з присутніх стало зрозуміло, що знання іноземної мови є одним найцінніших навичок у сучасному світі, засобом успішної професійної реалізації, особистісної свободи та комфорту, кращого пізнання себе, власних можливостей та потреб. Крилатий вислів «чим більше мов ти знаєш, тим більше ти – людина» набуває особливої ваги та значення в умовах сьогодення.

Світлана Гейко,
відповідальна від кафедри за проведення відкритих занять,

Світлана Христюк,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook