Вітаємо студентів кафедри економіки, які здобули перемогу в першому етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з дисципліни «Економіка підприємства

14 квітня 2024, 5:57
13 квітня 2024 р. на кафедрі  економіки було проведено Iетап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з дисципліни «Економіка підприємства» серед студентів III-ІV курсів спеціальності 051 «Економіка».

Учасників олімпіади привітали доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економіки Вікторія Байдала, гарант ОП «Економіка підприємства», доцент кафедри економіки Людмила Степасюк та старший викладач кафедри економіки Лариса Коваленко.  

Конкурс проводиться щороку з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодіння ними інноваційними технологіями.
Основними завданнями Конкурсу є:
- виявлення та розвиток обдарованих студентів, сприяння реалізації їх здібностей;
- стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді;
- популяризація досягнень науки, техніки та інноваційних технологій;
- залучення провідних вчених, наукових, науково-педагогічних працівників до активної роботи з обдарованою студентською молоддю;
- формування команд для участі в міжнародних олімпіадах, конкурсах, турнірах.
В цьому навчальному році проведення другого етапу конкурсу у воєнних умовах було визначене як неможливе «з міркувань забезпечення безпеки учасників освітнього процесу».
 
 
 
 
Завдячуючи досвідченим науковим керівникам було підготовлено наукові  роботи, три з яких нагороджені дипломами переможців. Місця розподілили таким чином:
1 місце – Козловська Марина, науковий керівник к.е.н., доцент кафедри економіки Степасюк Л.М. (гурток «Економіст»);
2 місце – Ященко Аліна науковий керівник к.т.н., доцент кафедри економіки Чередніченко О.О. (гурток «Економіст»);
3 місце – Андрійчук Аліна,  науковий керівник к.е.н., доцент кафедри економіки Суліма Н.М.  (гурток «Соціальний пульс»).
Щиро вітаємо студентів-призерів та їхніх наукових керівників з перемогою. Досвід участі у цьому конкурсі Вас багато чому навчив, тому не зупиняйтесь на досягнутому – вчіться, розвивайтеся, досягайте нових вершин в пізнанні науки!
Успіхів Вам, натхнення, творчості і позитиву!
Керівник гуртка «Економіст»
Людмила СТЕПАСЮК
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook