Члени гуртка «Економіст» беруть активну участь у профорієнтаційній роботі кафедри економіки

2 квітня 2024 року
Одним з основних напрямків діяльності  університету  безумовно є профорієнтаційна робота, а саме заходи, які б стимулювали пошук  молодою людиною, школярем, майбутню професію,  яка буде сприяти  найефективнішим засобом  розвитку рівня  людини, як фахівця, людини, що проявляє соціально-економічну  ініціативу,  вчиться отримувати інтелектуальну  та трудову  незалежності.
Головною метою профорієнтаційної роботи є сприяння усіма доступними  методами посиленню конкурентоспроможності  спеціальностям, яким навчають в аграрному  університеті,  освітньому просторі завдяки навчанню за освітньо-кваліфікаційним рівнем  «бакалавр» та «магістр».       Крім того, важливими завданнями профорієнтації є інформування про особливості та переваги професії  в цілому і викладача вищого навчального закладу зокрема, про нові професійні можливості у кар’єрному зростанні.
2.04.2024р. студентка економічного факультету 4 курсу 1 групи спеціальності 051 Економіка, активний член гуртка «Економіст» відвідала ДНЗ «Корсунь-Шевченківський професійний ліцей» Черкаського району Черкаської області.
Головною метою ліцею є виховання та розвиток здібних дітей, сприяння збагаченню інтелектуального, творчого, культурного потенціалу України. 
 
 
Під час зустрічі Аліна Ященко поспілкувалася з учнями одинадцятих класів,  розповідала  про переваги навчання в університеті з-понад сторічною історією та величезним науковим потенціалом, сучасну матеріально-технічну базу факультету, можливості та перспективи, що відкриваються перед ними, а також участь молоді у наукових, спортивних та культурно-масових заходах.
Учні виявили неабиякий інтерес до університету, поставили багато запитань, зокрема щодо працевлаштування випускників університету, стипендіального фонду, умов оплати за навчання та проживання в гуртожитках, студентського дозвілля, міжнародного навчального та практичного стажування. 
Аліна залишила свої  контакти для можливості отримання актуальних відповідей, які будуть виникати в подальшому у випускників.
 
Керівник гуртка «Економіст»

Людмила СТЕПАСЮК

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook