Члени гуртка «Економіст» - активні учасники Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених та студентів «ЕКОНОМІЧНІ ДНІ – 2024»

10 квітня 2024 року
10 квітня 2024 року на економічному факультеті відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених та студентів «ЕКОНОМІЧНІ ДНІ – 2024».
З вітальним словом до учасників звернувся декан економічного факультету Анатолій ДІБРОВА, який побажав плідної роботи та цікавих доповідей.
 
 
Анатолій БОБРОВЕЦЬКИЙ представив доповідь на тему: «Продовольча безпека як елемент національної безпеки», де визначив виклики, з якими зіштовхнулося українське суспільство протягом останніх років. Доповідач наголосив, що з початком вторгнення рф в Україну суттєво загострилися питання щодо досягнення ефективного розвитку національної економіки та забезпечення безпеки суспільства, в структурі якої особливе значення посідає продовольча безпека. 
 
 
Члени гуртка «Економіст» взяли активну участь у даній конференції, зокрема свої доповіді до збірника подали Катерина Мисник, Євгеній Цалко та Олександр Усенко.
Результати наукової роботи молодих вчених представлено у збірнику наукових праць, за результатами роботи конференції.
 
Дякуємо ЗСУ за можливість очного проведення конференції, а спікерам та учасникам за цікаві доповіді!
 
Керівник гуртка «Економіст»

Людмила СТЕПАСЮК

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook