ПІДГОТОВКА НАВЧАЛЬНИХ ЛАБОРАТОРІЙ КАФЕДРИ НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ

15 квітня 2024 року

 

Продовжується покращення матеріально-технічної бази навчальних лабораторій кафедри надійності техніки факультету конструювання та дизайну у весняному семестрі. На кафедру від роботодавців факультету конструювання та дизайну та за підтримки Олександра Сиволапова, директора компанії ТОВ «ІНДУСТРІЯ ТЕХНОГРУП» надійшли плакати, які силами педагогічних працівників та обслуговуючого персоналу адаптуються до потреб навчального процесу. Зазначені матеріали використовуються при викладанні наступних навчальних предметів: надійність сільськогосподарської техніки; надійність технічних систем; проєктування технологічних процесів; управління та логістика; проєктування підприємств технічного сервісу.

Завідувач лабораторіями кафедри Юрій Лисіков, майстри виробничого навчання Микола Ромась, Анатолій Деркач та Олександр Свистуленко, асистент Руслан Кульпін та старший лаборант Дмитро Великоіваненко виконали цілий комплекс робіт з підготовки стендів та розміщення їх в навчальних лабораторіях.

 

C:\Users\user\Desktop\20240319_122759.jpg

C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Щекальова Аня\IMG_4047.JPG

C:\Documents and Settings\Admin\Рабочий стол\Щекальова Аня\IMG_4051.JPG

 

На фото співробітники кафедри надійності техніки під час закріплення банеру від ТОВ «ІНДУСТРІЯ ТЕХНОГРУП».

Оснащення лабораторій дасть можливість підвищити якість навчання студентів, що навчаються на факультеті конструювання та дизайну спеціальностями «Галузеве машинобудування» та «Будівництво і цивільна інженерія», освітніми програмами «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва», «Машин та обладнання сільськогосподарського виробництва», «Обладнання лісового комплексу».

Колектив кафедри надійності техніки висловлює щирі слова вдячності директору Олександру Сиволапову та співробітникам ТОВ «ІНДУСТРІЯ ТЕХНОГРУП» за підтримку в покращенні матеріально-технічної бази кафедри та якості практичної підготовки студентів.

 

Анна Щекальова, студентка 3-го курсу

факультету конструювання та дизайну


 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook