З «Чарівністю» світ стає чарівнішим!

15 квітня 2024, 13:59

 Ансамбль бального танцю «Чарівність» - колектив, який завжди  вражає вічно молодим мистецтвом, розвиває інтерес до танцю, вчить творити, вдосконалювати власну особистість, розкривати внутрішнє „Я” і, звісно,  дарує радість глядачам. А те, що бальний танець допоможе розкрити неповторну індивідуальність та Божу іскру, нещодавно показали учасники ансамблю на чолі з талановитим педагогом доцентом кафедри культурології Світланою Макодою, провівши майстер-клас у студентському IQ-просторі:

 

          А ще ансамбль любить влаштовувати свята хореографічного мистецтва. Колись заслужений працівник культури України  Побєда Харісов сказав: «Людина має мати душу. Якщо трава не має душі, то є сіно. Якщо дерево не має душі – це дрова. Якщо людина не має душі – це труп. Це мусимо знати. Душу треба мати, плекати і берегти, й тоді все буде гаразд у нашому житті. Фестивалі – це бездонна криниця талантів, які дарують нам знову і знову неповторну палітру душі і серця, які живуть і б’ються в ритмі танцю». Тож «Чарівність» виступила організатором Всеукраїнських танцювальних змагань Charivnist dance cup 2024, який зібрав понад 1000 учасників.
          Це було неперевершене дійство, переможці якого отримали в нагороду кубки з рук проректора  з науково-педагогічної роботи та розвитку НУБіП України Сергія Кваші та голови профкому студентів і аспірантів Олексія Мельника.
          Хай же ще не один раз «Чарівність» зробить наш світ чарівнішим, а нас – красивішими!

 

Ірина Майданюк, завідувач кафедри культурології

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook