Практичний семінар компанії Полетехніка

12 квітня 2024 року
 11 квітня 2024 року компанія Полетехніка організувала практичний семінар, в якому взяли участь співробітники механіко-технологічного факультету, в тому числі і представники кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка.
 
 

 Компанія Полетехніка має великий досвід вирощування сільськогосподарських культур, є лідером галузі в Україні. Вона започаткована у 2006 році і є офіційним дилером в Україні таких брендів, як New Holland, Case, Berthoud, Trimble, Kinze, Horsch, Zaffrani, Kverneland, Capello, Stara та інших.
 
 Компанія Полетехніка – це один з найбільших експортерів сільськогосподарської продукції в країни ЄС, Північної Африки, Близького Сходу. Вона вивчає, випробовує і впроваджує в умовах України кращі світові розробки у сфері сільськогосподарського виробництва, чим сприяє розвитку аграрного сектору країни та підвищує показники урожайності.  
 
 
 

 Учасники семінару мали можливість ознайомитися з технікою провідних світових лідерів та сучасними технологіями обробітку грунту, сівби, захисту рослин тощо. 

 Керівництво компанії Полетехніка підтримало пропозицію проведення виїзних занять на базі сучасної сільськогосподарської техніки для майбутніх інженерів з дисциплін «Сільськогосподарські машини» та «Гідроприводи сільськогосподарської техніки».

 

 Учасники семінару висловили щиру вдячність керівництву компанії Полетехніка за надану можливість ознайомитися з сучасними зразками новітньої техніки та технологіями.
 
 Михайло Волянський, доцент кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М.Василенка.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook