Практичне виїзне заняття до автоцентру «Автодім Атлант Київ Захід»

17 квітня 2024 року
   В рамках підвищення кваліфікації для викладачів та правильного самовизначення в своїй професії і планах для здобувачів вищої освіти спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» було організовано виїзне практичне навчання до автоцентру «Автодім Атлант Київ Захід».
 
 
   «Автодім Атлант Київ Захід» – один з найбільших для Volkswagen в Східній Європі. Площа ділянки ремонту та обслуговування автомобілів - 1680 м2, працює до 30 підйомників, 5 постів діагностики, 2 пости мийки. Склад запасних частин - 720 м2, де розміщено більше 5 000 позицій запасних частин.
 
 
   Представників кафедри тракторів і автомобілів у складі завідувача кафедри Євгена Калініна, доцента кафедри Івана Колесніка, асистента кафедри Дар’ї Лемішко асистента кафедри Станіслава Костюка разом з групою АТ 2306 на чолі наставника академічної групи Юліаною Колеснік привітала начальник відділу кадрів Вікторія Налапко, яка зосередила увагу, що на будь-якому підприємстві одну з головних уваг приділяють питанням з техніки безпеки, тому перед входом до сервісного центру усі присутні пройшли обов’язковий інструктаж.
 
 
   Практичне навчання та екскурсію проводив заступник генерального директора з післяпродажного обслуговування Олег Аврамчук, який розповів, що сервісний центр використовує самі передові розробки і технології в області проведення діагностики, ремонту великих вузлів і агрегатів: оригінальна діагностичне обладнання надає можливість для тестування автомобіля, як на місці так і в русі, вібростенд для діагностики підвіски - можливість швидко і точно визначити ефективність амортизаторів, стенд для перевірки гальмівної системи дозволяє визначити гальмівне зусилля на педаль гальма і ефективність гальмівної системи автомобіля, роботи по регулюванню розвалу-сходження здійснюються на сучасному комп'ютерному стенді з інфрачервоними двухсенсорнимі вимірювальними головками нового покоління.
 
 
   Також, під час відвідування сервісно-обслуговуючого цеху здобувачі мали можливість ознайомитися з усіма наявними дільницями та дізнатися тонкощі у виробничих процесах. Кваліфіковані спеціалісти поділились своїм досвідом, не тільки відповідаючи на безліч питань, але й дали змогу здобувачам наочно побачити технологічні процеси з виконання відповідних видів робіт.
 
    Здобувачі були дуже вражені такою екскурсією. Вони виявили велику зацікавленість до технологічних процесів.
 
   Кафедра тракторів і автомобілів дякує заступник генерального директора з післяпродажного обслуговування «Автодім Атлант Київ Захід» Олегу Аврамчуку та начальнику відділу кадрів Вікторії Налапко за насичену екскурсію, приділений спеціалістами час та сподіваємося на плідну співпрацю у підготовці висококваліфікованого фахівців у галузі автомобільного транспорту.
 
 
Асистент кафедри
тракторів і автомобілів
Юліана Колеснік
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook