Студентський колектив механіко-технологічного факультету обрав виборних представників для участі у виборах ректора Університету

16 квітня 2024 року
   На загальних зборах студентів механіко-технологічного факультету денної форми навчання, які пройшли 15 квітня 2024 року, було обрано представників від студентства факультету, які будуть брати участь у виборах ректора НУБіП України. 

   Відкрив збори представник організаційного комітету з виборів ректора НУБіП України, керівник пресцентру Університету Денис Рудень. Денис Миколайович повідомив, що згідно з наказом № 48-к-24 від 07 березня 2024 року Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на заміщення посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України. Виборам ректора, які відбудуться 28 травня 2024 року, передує процедура обрання виборних представників з числа студентів.

  Головою зборів студентів механіко-технологічного факультету було обрано Олександра Василенка, студента магістратури першого року навчання, секретарем – Валерія Ничая, студента третього курсу. Голова зборів повідомив про результати реєстрації учасників загальних зборів (на момент початку зборів особисто зареєструвалося понад 60% студентів денної форми навчання всіх спеціальностей та освітніх ступенів факультету) та навів інформацію про квоту представників із числа студентів механіко-технологічного факультету для участі у виборах ректора у кількості 13 осіб, які були висунуті загальними зборами курсів факультету. З огляду на це, загальні збори прийняли рішення включити всіх представників в бюлетень для таємного голосування та голосувати весь список у цілому.
 
  Олександр Василенко також представив студентську виборчу комісію в складі 7 осіб під головуванням Анастасії Чернявської, студентки 4 курсу, та закликав дільничну виборчу комісію приступити до проведення голосування. Волевиявлення відбувалось в злагодженій динамічній обстановці без порушень процедури.

  Після підрахунку голосів Анастасія Чернявська повідомила про результати таємного голосування учасників зборів. Протокол зборів та інші необхідні документи були подані до Організаційного комітету НУБіП України для висвітлення результатів таємного голосування на сайті Університету.

   Збори відбулися організовано та у відповідності до нормативних документів, що вкотре підтвердило відповідальне ставлення студентського колективу механіко-технологічного факультету до власних студентських та громадянських обов’язків.
 
Оксана Ачкевич,
голова профбюро механіко-технологічного факультету

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook