Анімаційні послуги в готелях: використання тренінгових технологій

17 квітня 2024 року

    Здобувачі ступеня вищої освіти 2 курсу Національного університету біоресурсів і природокористування України, які навчаються за освітніми програмами «Готельно-ресторанний бізнес» та «Туризм» у рамках вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» опанували тему «Анімаційні послуги в готелях». Заняття проводились з використанням тренінгових технологій, що створило можливість студентам безпосередньо зануритись в процес розробки анімаційної програми та організації анімаційної діяльності в готелях.

 
  Здобувачі, працюючи у мікрогрупах, розробляли і презентували анімаційні програми для різних курортних готелів, здійснюючи акценти на активізації основних функцій анімації. У процесі вибору форм організації анімаційно-дозвіллєвої діяльності студенти проявили креативні підходи, що викликало суттєвий інтерес та обговорення на занятті.
  Прямо в аудиторії організовано і проведено цілий комплекс анімаційних заходів: вікторина на знання національних кухонь народів світу, здійснено навколосвітню подорож, зібрано рюкзаки для туристичного походу, відвідано найкрасивіші водоспади та столиці різних країн світу, вгадано «всліпу» різні туристичні предмети.
 
  На занятті панувала чудова атмосфера взаєморозуміння, креативу та творчості. Студенти відзначили, що проведення занять з використанням тренінгових технологій, надають можливість краще зрозуміти сутність професії, мотивують до більш глибокого вивчення процесів, які формують конкурентоспроможність послуг гостинності. Заняття, проведені з використанням активних форм, є цікавими, пізнавальними і допомагають краще зрозуміти теоретичний матеріал.
 
Андрій ТРИВАЙЛО,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook