Відвідування здобувачами вищої освіти факультету тваринництва та водних біоресурсів Національної Опери України

17 квітня 2024, 11:20

      Відвідування опери – не тільки корисний активний відпочинок, приємне проведення часу, а також спосіб саморозвитку і, головне, коли іде на виставу група студентів, це і можливість бути всім разом, і ділитись враженнями.

     12 квітня студенти 2 курсу спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» відвідали Національну оперу України і подивились чудову оперу «Фауст». Опера «Фауст» була поставлена на сцені Національної опери України відомим італійським режисером М. Корраді. Історія, яку розповіли Гете і Гуно, була перенесена у наш час. Таке «осучаснення» сюжету Корраді пояснив бажанням зацікавити молодь, що виросла на «Зоряних війнах» та «Матриці», ідеєю показати молодому поколінню, що класична опера може відповідати їхнім естетичним смакам. Опера сприймається досить сучасно, бо моральні проблеми, яких вона торкається, залишаються актуальними. Тому нема нічого дивного, що запропонована режисерська інтерпретація «Фауста» М. Корраді та новаторське художнє оформлення А. Злобіна на сцені Національної опери України спрямовані на розкриття порушених у творі Ш. Гуно етично-моральних проблем через призму бачення людини ХХІ століття.
 

 

     Ми отримали неймовірні позитивні емоції, , а головне – були всі разом. Після завершення опери фотографувались із акторами – головними героями. Посмішки ще довго не сходили з наших обличь.

 

      За словами студентів було: «атмосферно», «круто», «цікаво», а враження залишились «неперевершені»!!! Всі були у захваті!
 
 
Куратор академічної групи
Дмитро УМАНЕЦЬ
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook