Організаційна зустріч із випускниками-бакалаврами факультету землевпорядкування: роз’яснення Правил прийому до магістратури у 2024 році

16 квітня 2024 року
факультет землевпорядкування
  Міністерством освіти і науки України затверджено Порядок прийому на навчання для здобуття ОС «Магістр» в 2024 році. Адміністрацією факультету землевпорядкування спільно з Приймальною комісією була проведена організаційна зустріч із випускниками-бакалаврами щодо детального роз’яснення особливостей цьогорічної Вступної кампанії до магістратури.  
  Зустріч із майбутніми випускниками-бакалаврами проводили начальник підрозділу військової мобілізації та взаємодії із Збройними Силами України Геннадій Ржевський, декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков та заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії Євгенія Кривов’яз. До заходу також онлайн доєднались випускники Черкаського державного технологічного університету, які планують продовжити навчання за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» в магістратурі факультету землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України.
  Насамперед, декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков детально розповів про процедуру вступу до магістратури, включаючи терміни подання заявок, необхідні документи та критерії відбору. Також, Тарас Олексійович представив випускникам секретарів Приймальної комісії магістратури. Цього року ними стали доцентки Наталія Бавровська та Ірина Колганова
 
  Начальник підрозділу військової мобілізації та взаємодії із Збройними Силами України Геннадій Ржевський зазначив, що магістратура дає можливість студентам поглибити свої знання в обраній ними галузі та стати експертами у своїй сфері. Геннадій Миколайович ознайомив випускників із методичними рекомендаціями щодо ведення військового обліку, а також зупинився на особливостях відстрочки від призову на період вступної кампанії.
  Заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії Євгенія Кривов’яз розповіла про порядок складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЄВІ), а також наголосила на важливості своєчасної реєстрації електронних кабінетів для подальшого вступного процесу. Цьогорічні вступні іспити до магістратури, зокрема на спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій», проходитимуть у дві сесії. Основна сесія іспитів відбудеться з 24 червня до 15 липня, додаткова – з 31 липня до 14 серпня. Основний етап реєстрації триватиме із 07 до 29 травня включно. Реєстрацію здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти. До 17 червня учасники, зареєстровані на основну сесію вступних випробувань, отримають на своїх інформаційних сторінках запрошення-перепустки, де будуть вказані дата, час і місце проведення тестування, а до 26 липня – учасники додаткової сесії. Інформація про результати основної сесії за шкалою 100-200 балів з’явиться на інформаційних сторінках учасників до 20 липня, додаткової – до 20 серпня.
 
  Потому були питання й відповіді. Студенти подякували організаторам зустрічі за детальну та вичерпну інформацію стосовно цьогорічного вступу. Бажаємо випускникам легкого вступу в магістратуру рідного Університету!
 
Олександр Шевченко,

заступник декана факультету землевпорядкування 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook