Профорієнтаційна робота в дії

28 березня 2024, 12:31

     27 березня для викладачів та учнів старших класів шкіл Жашківської адміністративно-територіальної громади було проведено черговий вебінар на тему “3D друк: від теорії до практики”.

 

     Проводили вебінар старший викладач кафедри комп’ютерних наук Віктор Олександрович Панкратьєв та асистент кафедри комп’ютерних наук Матвій Олексійович Горбач.
Доступно і просто Віктор Олександрович розповідав про теоретичні основи 3D друку, поняття та призначення 3D-принтерів, їх класифікацією та принцип дії, технології та моделі, які використовуються, щоб створити тривимірні об'єкти.

     Віктор Олександрович розповів та показав на слайдах обладнання та програмне забезпечення, що використовуються для створення 3D моделей та їх подальшого друку, висвітлив широкий спектр застосувань 3D друку у сучасному світі.

     В кінці вебінару лектор запросив учнів відвідати факультет інформаційних технологій, щоб наочно ознайомитись з матеріально-технічною базою факультету, на практиці подивитись роботу 3D-принтерів у лабораторії 3D-друку. Учні чекають наступних цікавих вебінарів.

Михайло САДКО,
доцент кафедри інформаційних систем і технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook