Науковці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України спільно з роботодавцями взяли участь у конференції “М’ясний бізнес & Соуси та приправи”

17 квітня 2024 року

 11 квітня 2024 року в Києві відбулась конференція “М’ясний бізнес & Соуси та приправи”.

На конференції були присутні більш як 200 учасників з провідних компаній та асоціацій, зокрема, “ІНТЕРСТАБ”, “Alma-Veko Food”, “ХІМЛАБОРРЕАКТИВ”, “МХП”, “ІТАК”, “АЛАН”, “ГАРМАШ”, “М’ясної галузі”, серед яких випускники та роботодавці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України.          

У конференції взяли участь декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, директор з розвитку холдингу компаній “Alma-Veko Food” Богдана Леонова, доцент кафедри громадського здоров’я та нутриціології Микола Ніколаєнко та доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Ігор Устименко.

У рамках програми, з доповіддю “Джерело кваліфікованих кадрів для м'ясопереробних підприємств” виступила доктор технічних наук, професор, декан  факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України Лариса Баль-Прилипко.               

Лариса Баль-Прилипко на початку доповідді привітала учасників з сьогоднішньою однією з найважливіших подій для фахівців м’ясної галузі, наголосила, що рада бачити своїх учнів, які сьогодні є успішними керівниками, директорами, начальниками, інженерами  м’ясопереробних підприємств.

Лариса Баль-Прилипко закцентувала, що в умовах сьогодення існує “кадровий голод” у висококваліфікованих фахівцях м’ясної галузі та саме таких фахівців готує факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України.

В ході доповіді Лариса Баль-Прилипко ознайомила присутніх з історією факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України; спеціальностями та освітніми програмами за якими відбувається підготовка висококваліфікованих кадрів для м'ясопереробних підприємств; кафедрами факультету; особливостями навчального процесу на факультеті; заходами, які проводить факультет, зокрема конференціями; міжнародною та науковою діяльністю студентів, аспірантів та викладачів факультету; успіхами студентів та аспірантів факультету, зокрема навчання за міжнародними обмінами та призовими місцями у конкурсах наукових робіт; плідною співпрацею з роботодавцями факультету.

Усі учасники конференції ознайомились з буклетами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та профорієнтаційними матеріалами.

Лариса Баль-Прилипко побажала найскорішої перемоги та мирного неба над Україною.

З доповіддю “Сенсорний аналіз як сучасний інструмент м'ясного бізнесу”  виступила кандидат технічних наук, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, директор з розвитку холдингу компаній “Alma-Veko Food” Богдана Леонова.

Богдана Леонова ознайомила присутніх з сенсорним аналізом як сучасним в м’ясній промисловості; про організацію сучасного сенсорного аналізу на м’ясопереробних підприємствах для випуску якісної готової продукції для задоволення потреб споживачів.

Участь у конференції “М’ясний бізнес & Соуси та приправи” дала змогу розглянути тенденції світового, вітчизняного ринку м'яса, сучасні технології виробництва м'ясних виробів та підтримати існуючі та налагодити нові ділові стосунки для якісного навчання та успішного працевлаштування здобувачів  факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України.

 

Ігор Устименко
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook