На шляху до європейської акредитації факультету ветеринарної медицини: компетенції першого дня

17 квітня 2024 року
ФВМ НУБіП України
  У дистанційному форматі відбулось засідання організаційного комітету з підготовки до акредитації факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України Європейською асоціацією закладів ветеринарної освіти.

  До участі у роботі організаційного комітету долучився експерт з акредитації закладів ветеринарної медицини зазначеної Асоціації Крістоф Буго, що стало можливим завдяки співпраці і підтримці міжнародного проєкту «Покращення законодавства, контролю безпечності харчових продуктів, здоров’я і благополуччя тварин в Україні» під керівництвом Боріса Антоновіча.

  У ході засідання вдалось обговорити поточний стан підготовки факультету до європейської акредитації, а саме розробку і впровадження на факультеті ветеринарної медицини Інструкції, що регламентуватиме питання біобезпеки і біозахисту, оновлення вимог до практики, яку проходять студенти факультету та розподіл повноважень для успішної і своєчасної підготовки звіту самооцінювання.
  Окремим питанням засідання було раціональне впровадження компетенцій першого дня, які регламентуються Європейською асоціацією закладів ветеринарної освіти, у освітній процес факультету ветеринарної медицини.

  За результатами засідання, представники факультету і зарубіжні колеги схвалили виконання поставлених задач колективом факультету у березні і квітні та рекомендували продовжувати підготовку у такому ж активному темпі і рівнонапруженості.

Микола Цвіліховський,
декан факультету ветеринарної медицини

Марина Галат,
керівник міжнародних програм
факультету ветеринарної медицини

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook