Засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту

1 січня 2024 року

17 квітня 2024 року відбулось засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту. Одним з питань було обрання за конкурсом завідувача кафедри Федосія І.О. та конкурсного відбору на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників, доцентів Бобось І.М., Кутовенко В.Б., Слєпцова Ю.В. та Цизя О.М.

Головувала засіданням проректор з науково-педагогічної роботи, доктор сільськогосподарських наук, професор Оксана Тонха, яка відзначила позитивну роботу кафедри, розвиток та згуртованість колективу.

 

Оксана Леонідівна зазначила, що колективом кафедри проводиться активна наукова діяльність, виконана державна тематика, подаються наукові проекти, щороку виконується план залучення позабюджетних коштів, викладаються цікаві і унікальні дисципліни. Також побажала науково-педагогічним працівникам і в подальшому наукового та професійного зростання і командної роботи заради підтримки одне одного.

Під час засідання також намічено напрямки подальшої роботи, обговорювались питання профорієнтаційної активності, підвищення індексності наукових праць та інші важливі питання життєдіяльності кафедри.

 

За результатами таємного голосування щодо конкурсного відбору було прийнято позитивне рішення про обрання претендентів на заміщення вакантних посад.

Колектив кафедри щиро вітає кандидатів та бажає подальших професійних і особистих успіхів!

 

Іванна ГАВРИСЬ,

секретар засідання кафедри
овочівництва і закритого ґрунту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook