Відбулося чергове засідання Навчально-методичної ради факультету ветеринарної медицини

18 квітня 2024, 8:50
ФВМ НУБіП України

   15 квітня під головуванням професора Володимира Кіндратовича Костюка відбулося чергове засідання Навчально-методичної ради факультету ветеринарної медицини.

 

   На ньому було розглянуто навчально-методичні розробки, підготовлені науково-педагогічними працівниками кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька, а також навчальний посібник до вивчення дисципліни «Генетика», підготовлений науково-педагогічними працівниками кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин факультету тваринництва та водних біоресурсів. Враховуючи деякі суттєві зауваження експертної комісії факультету авторам навчального посібника рекомендовано внести відповідні зміни, після чого прийнято розглянути його на наступному засіданні.

   На засіданні Навчально-методичної ради заслухано інформацію заступника голови ради, заступника декана з навчальної роботи, доцента Сергія Степановича Деркача про підготовку та оновлення ОПП «Ветеринарна медицина». Після заданих запитань щодо деяких елементів оновлення ОПП та наданих доповідачем пояснень, відкритим голосуванням одностайно було прийнято рішення рекомендувати оновлену ОПП «Ветеринарна медицина» до затвердження Вченою радою факультету.

    На засіданні було розглянуто й інші питання діяльності факультету, що стосуються компетенцій навчально-методичної ради.

Володимир Костюк,
голова навчально-методичної ради,
професор, д.вет.н
Ірина Деркач,
секретар навчально-методичної ради,
доцент, д.вет.н.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook