Тісна співпраця лісівників: підприємства, школи та університети

27 квітня 2015, 10:45
Малинський лісотехнічний коледж

На базі Малинського лісотехнічного коледжу за підтримки Державного агентства лісового і мисливського господарства України, Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства та за сприяння ННІ лісового і садово-паркового господарства пройшла зустріч юних лісівників Житомирщини - випускників шкіл та коледжів лісового спрямування. Вона зібрала представників 17 шкільних лісництв та 16 державних лісогосподарських підприємств Житомирщини, а також студентів Малинського лісотехнічного коледжу.

Директор коледжу доцент І.Д. Іванюк, вітаючи молодь, підкреслив значимість тісної співпраці лісогосподарських підприємств, шкільних лісництв та профільних навчальних закладів лісівничого спрямування та наголосив на важливості лісівничої освіти у благородній справі примноження лісових багатств нашої Батьківщини.

Заступник начальника Житомирського управління лісового та мисливського господарства Р.В.Ільїн зазначив, що обов’язок лісівників – вирощувати ліси майбутнього і виховувати підростаюче покоління, патріотів і майбутніх громадян України.

З історією та сьогоденням Малинського лісотехнічного коледжу присутніх познайомила заступник директора з навчальної роботи Л.О. Ковальчук.

Заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства професор С.Б. Ковалевський розповідав про історію, сьогодення, структуру, перспективи та переваги навчання у НУБіП України. Зокрема, про спеціальності, хід вступної кампанії, особливості цьогорічного вступу тощо.

Було надано детальну інформацію про спеціальності, підготовка яких здійснюється в університеті, проаналізовано хід вступної кампанії, особливості цьогорічного вступу. Розкрито тонкощі та переваги навчання в НУБіП України.

Учасники зустрічі відвідали музей коледжу та «Музей мандрівника М.М.Миклухо-Маклая».

А на завершення студенти коледжу влаштували невеличкий концерт.

Професор кафедри дендрології та лісової селекції С.Б.Ковалевський

Ірина  Білоус
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook